leren duik click groot

 

Op domein muisbroek heeft CVD een hangar die vlak naast de 'Put van Ekeren' staat waardoor we dit meer een beetje als ons huisrif beschouwen. Deze hangar biedt on beschutting tijdens het omkleden, stockage van materiaal en een plaats om leuke feestjes te geven. 

PVE foto2

HangarVersie2binnenkant

Recht tegenover de hangar is een trap voorzien om gemakkelijk te water te gaan.

PVE foto3

 

 

Aangezien 'verspreiding der duiksport' een belangrijk onderdeel is van onze visie, stellen wij onze accomodatie ook ter beschikking aan ander duikclubs en vriendenkringen die dezelfde visie nastreven en dit in het brede spectrum van de duiksport (duikers met een handicap, jeugdduikers, technische duikers,...).

Om het gebruik van de hangar in goede banen te leiden kan je hier onder de planning terugvinden van gebruikers van de accomodatie.

 

Wil je eens gebruik maken van deze locatie, gelieve deze tijdig aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je een gekende gebruiker, dan is dit slechts een administratieve afhandeling, ben je een nieuwe gebruiker dan zullen we eerst met het bestuur bekijken of het gebruik van deze accomodatie mogelijk is.

Belangrijke voorwaarden:

Gebruik de parkingszone correct:

  • parkeerplaatsten van de gehandicapten vrij te laten
  • de auto's zodanig parkeren dat een vlotte evacuatie steeds mogelijk is
  • voldoende ruimte laten aan de weg voor een vlotte doorgang van de hulpdiensten (een grote brandweerwagens moeten kunnen passeren).

Gebruik de accomodatie en omgeving als een goede 'huisvader':

  • Na het gebruik alles proper achterlaten (hangar & parking) 
  • Vuilnis moet meegenomen worden (niet achterlaten bij de vuilbak aan de trap of op de grote parking).
 
Ga naar boven
Stuur een bericht naar de CVD Webmaster