leren duik click groot

 

Feestcom2

Yes, yes, yes, we hebben een nieuw Feestbestuur!
Anke, Erika en Conny vormen vanaf 1 januari 2020 het feestbestuur. Zij zullen de vaste feestactiviteiten coördineren en ze zijn op zoek naar helpende handen. Zou je graag eens willen koken voor een grote groep mensen, of mee willen helpen in de keuken, laat het weten.  De functie ‘chef afwas’ is meestal nog ter beschikking en alle helpende handen om een feestje aan te kleden, terug af te breken en de feestgelegenheid mee op te kuisen zijn ook welkom.

 

Feestactiviteiten

Concreet zoeken onze feestbestuurders naar helpende handen op de Champagneduik, Valentijnsweekend, Paasduik, Duikweekend, Mosselduik, ... Verschillende CVD-ledDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en hebben al laten weten dat ze weleens ergens willen helpen maar uiteraard willen de feestbestuursters een concrete planning opmaken voor de gekende feestactiviteiten. Je kiest dus bij voorkeur één of meerdere activiteiten uit en laat weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wat je concreet zou willen doen om te helpen.
Trouwens, ook niet-leden mogen meehelpen. Dus heb je familie, kennissen en vrienden die graag samen met jou de handen uit de mouwen steken, aarzel dan niet en geef dit door. CVD zorgt voor een verzekering ‘Vrijwillige helper’ en zij zijn uiteraard vrijgesteld van inschrijvingsgelden.

 

BBQ-team

BBQduiken1BBQduiken2Voor de BBQ-duiken in juli-augustus zijn we op zoek naar nieuwe coördinator(s). Zoals jullie weten werd de coördinatie van deze activiteit door Suzy en Walter gedaan maar zij zullen dit vanaf juli 2020 niet meer doen. Daarom vragen we ook hier CVD-leden die graag alleen of in een klein team deze activiteiten willen coördineren. Het gaat hier niet over de duiken zelf maar over het voorzien van drank, zoeken van slaatjesmakers en BBQ-bakkers en de financiën opvolgen.

Als je dit wel ziet zitten maar je geplande reis tijdens deze maanden niet wil opgeven, dan kunnen we uiteraard voor een paar weken vervangers vinden.
Interesse? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cafetaria-team

CafetariaEn tenslotte zijn we op zoek naar iemand (of opnieuw een team) die vanaf september 2020 wekelijks de ‘kelder-cafetaria’ wil openhouden. Liliane en Eddy hebben beslist om deze taak nog uit te voeren tot het einde van huidig duikschooljaar en stoppen er dus mee einde juni 2020. Het gaat hier over het voorzien van drank, opvolgen van de financiën en mee afsluiten van het zwembad. Ook hier kunnen we uiteraard vervangers zoeken als je tijdens het duikschooljaar (september-juni) graag een reisje plant of eens iets anders aan de hand hebt.

Interesse? Laat dit weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Om onze privacy te beschermen moet je inloggen om meer gegevens te zien 

Feestbestuur

Anke Vernieuwe
Anke Vernieuwe
Feestbestuur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Vervliet
Erika Vervliet
Feestbestuur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Conny Vermeulen
Conny Vermeulen
Feestbestuur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven
Stuur een bericht naar de CVD Webmaster