Opdrachtenduik

Je wordt maar 1 keer 65....

Net zoals bij ons 60 jarig bestaan gaan we aan de put van Ekeren een feestje bouwen met alle bevriende clubs
Uiteraard gaan we duiken, meer bepaald een opdrachtenduik (voor alle niveaus), en vervolgens openen we de cocktailbar. De afwezigen hebben ongelijk !

Zaterdag 25 MEI, briefing om 10u

Inschrijven voor 20 mei

CVD neemt u mee op een bijzondere wandeling in de onderbuik van de stad Antwerpen.

'De Ruien' zijn ondergrondse gangen en een boeiend bewijs van de rijke geschiedenis van de stad. Een bezoek aan deze oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, wekt de historische stadskern boven uw hoofd tot leven met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

CVD-leden, partners en hun (klein)kinderen (vanaf 10 jaar!) die een stevige en soms modderige wandeling van +/- 1,6 km aandurven mogen zich inschrijven. Wees er snel bij want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar.

Zondag 24 maart - inschrijven verplicht